Als je eenmaal weet wie je bent is trouw zijn aan jezelf makkelijker dan je denkt

Cristina

E
Heb je het gevoel niet goed genoeg te zijn?

Denk je dat je je moet aanpassen aan verwachtingen van anderen?

E
Heb je helemaal geen energie meer?

Merk je dat alles wat je doet je teveel energie kost, je voelt je continue moe en alles voelt zinloos.

E
Heb je creatieve talenten?

Maar durf je dat niet te laten zien, uit angst om te falen, of afgewezen te worden?

E
Voel je je afgewezen op je stralendheid?

Was je ooit een heel vrolijk, vrij en stralend kind, maar moest je altijd stil zitten en mocht je niet meer jezelf zijn?

E
Ervaar je angsten omdat je niet jezelf mag zijn?

Ben je vroeger afgewezen op je talenten, werd je gepest, of mocht je niet je droomopleiding doen van je ouders?

Je wilt zo graag:

  • het gevoel hebben dat je gezien en gewaardeerd wordt
  • ontdekken waar je wél energie van krijgt
  • dat al je talenten er mogen zijn en ze durven gebruiken
  • je vrij voelen om écht jezelf te zijn en te stralen
  • je angsten overwinnen en je gedroomde leven creëren

Hard werken en ‘successen’ behalen doe je om deze behoeftes te vervullen, maar je merkt dat er iets niet klopt. Je hebt bepaalde talenten misschien wel jarenlang weggestopt. Je houdt het niet meer vol. Je hebt een masker opgezet, waarvan je weet dat je daarmee geaccepteerd wordt. Maar nu merk je dat je eindelijk jezelf wilt zijn en dat jij je echte zelf wilt zijn, durven laten zien en je vrij wilt voelen, hoe spannend ook.

Je doet niet wat je zou kunnen en willen doen met je talenten en nu wil je eindelijk zonder angst jezelf kunnen zijn. Je wilt je droomwerk of droomleven ontdekken en echt creëren.

Met mijn unieke en op jou afgestemde Designing Your Life Loopbaancoaching kan je eindelijk die gedroomde toekomst realiseren. Je zal je vrij en gelukkiger voelen en je zal een boost in je energie ervaren en ontdekken dat werken in flow mogelijk is.

Je ontmoet jezelf, je ontdekt jouw pure essentie en de reden van je bestaan

De juiste coaching als je écht jezelf wilt zijn

Iedereen heeft wel eens gehoord van de innerlijke criticus en iedereen heeft er minstens één. Zo’n stemmetje in je hoofd die zegt dat je het niet kan, dat je niet goed genoeg bent, blablabla… Hierdoor heb je vaak het gevoel te falen. En krijg je inderdaad ook dingen niet voor elkaar. Omdat die gedachten jouw ontwikkeling belemmeren!

Tijdens mijn eigen ontwikkelingsreis heb ik ontdekt hoe ik mijzelf kan zijn zonder geblokkeerd te worden door dat stemmetje en dat gun ik jou ook! Ik heb de beste methodes ontdekt om wat zich van binnen bij je afspeelt boven tafel te krijgen en je te begeleiden in het transformeren van die gedachten.

Ik help jou je talenten en wensen een stem te geven en dat je jezelf durft te laten zien als de persoon die je diep van binnen allang bent. Want niets maakt een mens gelukkiger dan zichzelf te kunnen zijn en te shinen. Durven gaan voor je diepste wensen en geloven in jezelf is het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven.

Ik bied je een veilige plek waar je helemaal jezelf mag zijn, waar je gaat onderzoeken wat je diepste wens is en uitvogelen wat je wilt doen, waar je een haalbaar stappenplan maakt, concrete stappen gaat zetten en je je leven en loopbaan zelf de vorm leert geven die écht helemaal bij jou past.

Bekijk het aanbod coaching hieronder.

Doe het werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te wérken

v

Je overwint onzekerheden

Je wordt je bewust van wat je belemmert

Je ontwikkelt nieuwe helpende gedachten

Je krijgt zelfinzicht & meer zelfvertrouwen

v

Je voelt je energieker

Je merkt dat alles gaat stromen

Je komt in beweging en durft meer

Je ervaart flow als je met je talenten werkt

v

Je leert jezelf te waarderen

Je vergeten dromen komen terug

Je waardeert jezelf steeds meer

Je ontdekt je talenten & drijfveren

Ervaringen van mijn coachees

Inmiddels heb ik Cristina bij meerdere collega’s van de Gemeente Den Haag aangeraden als Coach.

Cristina kan heel goed luisteren en geeft je echt het gevoel dat zij er voor jou is. Zij maakt gebruik van de juiste middelen om tot het doel te komen. Cristina weet goed uit te leggen wat het resultaat van de oefening is. Ik zat indertijd behoorlijk psychisch in de knel doordat het zowel op het werk als privé niet goed ging. Doordat Cristina zo doortastend en empathisch was, voelde ik me begrepen. Cristina stelt zich kwetsbaar op en vertelt soms iets over haar privé situatie maar bewaart wel altijd de juiste afstand. Ik heb dat als fijn ervaren.

Faizal, 47 jaar

Gemeenteambtenaar, Gemeente Den Haag, switch gemaakt naar Coach

Ik raad je deze coaching aan als je vervolgstappen wilt zetten.

Als ik aan Cristina terugdenk, dan denk ik aan positieve energie. Zij bezit de vaardigheden om met bruikbare en praktisch toepasbare technieken mijn zelf opgelegde blokkades te doorbreken. Zij creëerde een veilige sfeer, waardoor het makkelijker was om uit mijn comfortzone te stappen. Mijn stappen voorwaarts zowel op het werk als privé, heb ik mede aan haar persoonlijke touch en coaching te danken.

Wahieda, 48 jaar

Gemeenteambtenaar, Gemeente Den Haag en de switch gemaakt naar Hospitality

Ik raad deze coaching aan als je een nieuwe richting in wilt slaan.

In het kader van haar opleidingen heeft Cristina mij een aantal keren gecoacht. Altijd wilde ik al ondernemen als handelaar, maar ik had het nooit gedurfd. Na een paar coachsessies werd mij duidelijk wat voor soort onderneming ik wilde. Vervolgens heb ik in een paar vervolgsessies een visie ontwikkeld, overwon ik mijn onzekerheden en kon ik daadwerkelijk aan de slag met het bedrijf wat ik voor ogen had gekregen. Nu het begint te lopen, kan ik mij niet meer voorstellen dat ik ander werk zou doen. Het past heel goed bij mijn talenten.

Charlie, 56 jaar

DJ en Internationaal Wijnhandelaar, Den Haag

Verlang je ernaar je vrij te voelen en werkelijk jezelf te zijn? 

Ben je klaar met altijd maar hard te werken en anderen te pleasen? Wil je echte vrijheid ervaren?

Echte vrijheid is zichtbaar durven zijn gewoon zoals je echt bent! Zonder maskers en zonder de waardering en liefde buiten jezelf te zoeken. Echte bevrijding is jezelf waarderen en durven laten zien, zonder angst en met plezier en vreugde.

Ik bied je een veilige plek waar je helemaal jezelf mag zijn, waar je gaat onderzoeken wat je diepste wens is en uitvogelen wat je wilt doen, waar je een haalbaar stappenplan maakt en leert hoe je je leven en loopbaan zelf de vorm geeft die bij jou past.

Door met mij een coachtraject aan te gaan, ga jij herontdekken wat jouw essentie en jouw missie is, weet je wie je bent en zal je de juiste keuzes maken voor je loopbaan en leven.

JA, DIT WIL IK !

Wil jij eindelijk echt jezelf leren kennen én laten zien?

Je talenten, drijfveren en verlangens helder krijgen en jouw werk ontdekken en vormgeven?

Veelgestelde vragen

Waaraan kan ik merken dat deze coaching werkt voor mij?

Deze vorm van coaching is bewezen effectief. Onze hersenen verwerken beelden namelijk véél sneller dan woorden. Door met beeld en je  verbeeldingskracht te werken kom je sneller tot de kern. Ook kan je merken dat je al snel in staat bent om anders te gaan kijken en denken, je energie omhoog gaat en je je vrijer gaat voelen om jezelf te zijn.

Moet ik kunnen tekenen?

Als we met tekenvormen werken, zal dat altijd intuïtief zijn. Het gaat hierbij er niet om hoe het er uit ziet, maar om wat het beeld uitdrukt. Het gaat erom het beeld wat in jou leeft naar buiten te brengen, zodat jij zicht krijgt op wat er in je leeft. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Ook kan je met tekenen of ander beeldend werk een gewenste toekomst in beeld brengen, dit werkt zeer krachtig. Zo activeer je je verbeeldingskracht, waarmee je je gewenste veranderingen in gang zet.

Hoe weet ik welk traject ik moet kiezen?

Als je nog twijfelt over welk traject het beste bij jou past, neem dan even contact met mij op en dan krijg je eerst een gratis intake van 30 minuten, zodat ik je kan adviseren. Maatwerk in trajecten is natuurlijk mogelijk, sowieso pas ik oefeningen aan jou persoonlijke vraag en situatie aan.

Moet ik creatief zijn voor deze coaching?

Creativiteit is naar mijn idee een houding die je kan ontwikkelen en die je leert om oplossingsgericht en in mogelijkheden te denken. Ik geloof dat elk mens in wezen  creatief is en kan zijn. Het leven wat je tot nu toe hebt geleid, heb je ook zelf gecreeerd. Je kan dus ook een ander leven creëren!

Je droomt ervan helemaal jezelf te kunnen zijn zonder angst

Je wilt ontdekken waar je van ‘aan’ gaat en je energiek voelen